Hvad Skal Jeg Male?

Skrevet d. 24. September 2021
Billede: Pixabay, Pexels

Mangler du noget inspiration, når du sidder foran dit lærred? Selvom man egentlig har lysten til at male og også har nogle tanker, så kan det nogle gange være svært at få det ned på et stykke papir.

Nogle gange kan du vælge at skrive de ting ned, som du tænker på lige nu. Det kan muligvis hjælpe med at få nogle processer i gang, som så efterfølgende kan føres ned på dit lærred eller papir.

Ellers kan det også være en hjælp, hvis du kigger omkring dig. Hvad ser du, som måske kunne være spændende at male eller lave en fortolkning af. Det kan være dit klædeskab, naturen udenfor eller din hund, der ligger ved siden af dig. Der er ikke noget, der er forkert.

Hvis du er helt tom for ideer, kan du bruge inspirationsportalen Pinterest. Den bruger jeg ofte selv, hvis jeg skal have nogle nye inputs til forskellige projekter eller ideer. jeg har i tankerne. Det er virkelig den mest geniale portal.

Du kan også komme dig selv i forkøbet og lave en liste på din telefon. Ligeså snart du ser noget, du gerne vil male eller have muligheden for at male senere, kan du skrive det på en liste på din mobil. Så når du har de dage, hvor du ikke har noget at male, hiver du listen frem og bum, så er der forhåbentlig inspiration at hente.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde dette indhold. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis smykker eller utallige andre gode varer. Heraf mærkatet på indhold.