Male På Sten Hvilken Maling

Skrevet d. 23. November 2020
Billede: Pixabay, AnnRos

Det er begyndt at blive koldt og vådt og familien mangler en aktivitet til weekenden. Har man mulighed for at tage til stranden og finde sten, er denne aktivitet en rigtig hyggelig en af slagsen, også for de voksne.

Det er blevet meget populært at bruge det man kan finde i naturen til DIY projekter og ja sten kan også bruges til noget smukt i hjemmet. Gør dem til din egen, det er kun fantasien der sætter grænser :O)

Maling:

  • Posca tuscher - virkelig gode hvis man skal skrive eller tegne små detaljer. De findes i alverdens farver og kan bl.a. købes i Panduro.
  • Maling fra creative kids - et kit hvor der er maling, pensler, glimmer og alt du skal bruge til en hyggelig kreativ aften. Kan også bruges til grankogler og grene. Så tag børnene med i skoven og find ting I kan lave små dyr af. Kan også købes i Panduro.
  • Hobbylak - kan bruges på stort set alt. Det findes i alle regnbuens farver og kan holde i alt vind og vejr, da farverne er vandbaserede, Derudover er de fremstillet helt uden animalske produkter og bøtterne er fremstillet af 25% genvundet plast - så kan der males løs med god samvittighed! - kan findes i Panduro.

For at få ideer til motiver, citater eller former kan man søge inspiration på Pinterest. 

God fornøjelse :O)

Dette tekst indhold er skrevet med støtte fra Perlen Odense. Der kan du bestille et stort sortiment af marguerit ring. Heraf markeret, som du ser øverst.